Търсене
Намерихме 0 резултата. Искате ли да видите резултатите сега?
Търсене
намерихме 0 разултата
Резултати от търсенето

Енергоефективни сглобяеми къщи на най-добри цени в България

Това, което ни мотивира да развием проект „Сглобяеми къщи“, не беше само желанието да помогнем на хората да вземат своето разумно решение, а също и цените на имотите през последните години, които се движат само нагоре. Голяма част от населението не са в състояние да закупят собствен имот при сегашните условия, оттук дойде и нашето решение. Наблюдаваме движението на пазара на недвижими имоти през последните 36 месеца, където ясно е видно, че сглобяемите къщи имат силно приложение, спраямо сегашната ценова атмосфера. Уверете се сами!

 

Какво мога да си закупя от 2% Сглобяеми къщи?

 

– Къща по каталог или собствен проект

– Доставка до обекта на строителство

– Покупка чрез ясни договорни клаузи или общи

условия

– Отговор на въпроси, съпътстващи покупката

 

Два процента сглобяеми къщи може да съдейства

във всички фази на реализация. От Вас е нужно единствено

да искате да построите своя нов дом.


anton-kisiov
Антон Кисьов – управител
Сглобеями къщи 2%
2
11,2
14
1 (25)
CIMG1067
1 (33)
IMG00238-20110709-1833
IMG-20150910-WA0004
IMG-20150910-WA0008
17
11,6
1 (12)


Поискай Оферта сега!

Сглобяемите къщи са проектирани съгласно изискванията на географските условия; следователно, те са устойчиви, бързи за построяване и с високо качество.

  • Бърза система за построяване и за спестяване на време.
  • Лесно за сглобяване
  • Съгласно решенията и архитектурните нужди, те дават възможност за постигане на по-ефективни решения за електричество и водоснабдяване.
  • Съществуват няколко варианта за изпълняване на нуждите от удобства, като мебели, кухня, оборудване, отоплителна система, тръби и др.

Защо да изберете сглобяемите къщи?

Причините. поради които се избират сглобяеми конструкции непрекъснато се увеличават с развитието на производствените технологии. Освен това, както се разбира от самото им име: „сглобяеми конструкции“, те имат такава структура, че да могат да се използват навсякъде.

Какви са предимствата на сглобяемите къщи?

Сглобяемите структури са икономични, като, вместо да се използват няколко отливки, както е при бетоновите къщи, тези структури могат да бъдат заменени с една отливка, която също значително намалява Вашите разходи. Намалява се времето за монтиране, като в същото време се постига високо качество.

Техниката на компресия, която се използва при сглобяемите структури, повишава плътността, като отнема въздуха от бетона. Чрез намаляване на нивото на абсорбция на вода в бетона, се предотвратява деформацията при замръзване, което ги прави още по-изгодни.

Не продаваме къщи, продаваме домове!